Home - Creare Magazin online

Creare Magazin online

Creare magazin online

Prin intermediul serviciului de creare magazin online reusim sa ducem afacerile dumneavoastra pe culmile succesului, facilitand accesul vizitatorilor de pretudindeni chiar si de pe dispozitivele mobile, oferindu-le o experienta inedita in timpul navigarii pe internet. Cu un design de exceptie ce are rolul de a transforma simplii vizitatori in clienti reali si folosindu-ne de optimizare SEO facem ca un magazin online sa fie usor de administrat iar prin functionalitatile tehniologiei de ultima generatie sa aiba un impact decisiv asupra vizitatorilor. Suntem specializati in creare magazin online astfel incat sa puteti intra in conexiune directa de pe orice platforma CMS.

La Bloomberg IT lucreaza doar profesionisti de elita ce si-au castigat o experienta de exceptie atat teroretica dar si practica legata de website-uri si dezvoltarea acestora. Suntem o echipa entuziasta si pasionata de tot ceea ce inseamna limbaje de programare JavaScript, PHP, formatare continut HTLM, CSS, SASS, BootStrap sau operare Opencart, WooCommerce, PrestaShop,Magento.Avand in vedere ca, cei mai multi vizitatori folosesc dispozitive mobile pentru accesarea unui magazin online, facem ca acesta sa aiba o rezolutie clara de pe orice dispozitiv, chiar si cand este vorba de pe o tableta sau chiar proiector. In activitatea de creare magazin online folosim diferite versiuni de rezolutii astfel incat sa gasim optimizarea perfecta pentru cei care viziteaza acest site, oferindu-le o navigare usoara, bucurandu-se de functionalitati multiple si extrem de utile.

Ne dedicam activitatea clientilor din diverse domenii de activitate, reusind sa acoperim o arie larga si sa facilitam dezvoltarea magazinelor online. Suntem pregatiti sa ne folosim resursele pentru cercetare si sa ne evidentiem creativitarea si profesionalismul in web design cat si in programare.Pentru eficientizarea unui magazin online respectam anumite etape care ne conduc spre succes. In prima parte, ne stabilim clar obiectivele, ne dedicam complet actiunii de cercetare aprofundata si abia apoi ne ocupam de copywriting, pe care il conturam cu un design personalizat.Bineinteles ca urmeaza programarea si optimizarea SEO iar pentru ca totul sa fie complet la final, va trebui sa ne instruim corect clientii, deoarece vrem sa fim siguri ca stiu cum sa foloseasca aceasta platforma in asa fel incat totul sa functioneze in parametrii optimi.  Daca toate acestea se afla in armonie perfecta, inseamna ca magazinul creat se afla in deplina functionalitate si va aduce beneficii reale.

Pentru a stabili obiectivele trebuie sa ne documentam corect asupra ideilor ce trebuie conturate in text apoi sa le evidentiem printr-un design bine ales pentru a adauga valoare acelui website. De asemenea, trebuie sa gasim cuvintele cheie potrivite pentru a obtine rezultate optime care sa schimbe radical opinia vizitatorului, transformandu-l intr-un real cumparator. In faza de cercetare ne documentam intens despre companie pentru a gasi conceptele si modul de exprimare specific, care sa defineasca cel mai bine acel domeniu de activitate.

Un magazin online va ajuta sa vindeti produse sau servicii si sa va faceti recunoscut la nivel national. Pe baza unor mesaje de prezentare si descriere se pune in evidenta oferta astfel incat potentialul clienti sa fie convinsi ca merita sa-si achizitioneze acel produs. Noi reusim sa surprindem in aceste descrieri calitatea exceptionala a produsului precum si utilitatea lui. Bineinteles ca si grafica are o importanta specifica astfel ca ne dedicam total proiectului pentru a gasi limbajul grafic adecvat pentru a contura brand-ul acelui produs intr-un mod profesionist.Design-ul grafic se remarca inca de la primul contact vizual fiind cel care sustine si amplifica importanta contextului. Linia grafica faciliteaza parcurgerea informatiilor si ofera confort vizual ceea ce face ca vizita pe acel site sa fie un real succes. Pentru ca serviciul de creare magazin online sa atraga cat mai multi clienti trebuie sa ne ocupam si de programare dar si promovare.

Platforma ecommerce

Un magazin online este o platforma ecommerce care face mult mai usor procesul de administrare, avand la indemana o diversitate de functionalitati si pluginuri. La baza optimizarii SEO se afla categorii de pagini si cuvinte cheie care confera usurinta in parcurgerea textelor bine conturate astfel incat sa se evidentieze rapid in cautarea pe Google.

Designul sustine

Atunci cand va doriti sa accesati un website vi se cere inregistrarea sau logarea prin Facebook, cea de-a doua varianta fiind mult mai simpla pentru ca coreleaza rapid datele de cont de pe aceasta retea de socializare. Pentru a ajunge mai rapid la produsul dorit este indicat sa folositi filtrele ce sunt responsabile cu categoriile si subcategoriile, care va conduc in mod eficient spre acel produs. De asemenea folosind custom search puteti identifica produsele favourite dintr-un anumit magazin online imediat dupa ce introduceti cuvintele cheie.

Atributia noastra

Consideram ca face parte din atributia noastra sa ne instruim bine clientii pentru a putea folosi magazinul online tocmai creat la eficienta maxima, pentru ca doar asa avem certitudinea ca nu vor intampina nici un fel de dificultati iar procesul de vanzare se va dovedi unul extrem de util si usor de folosit.