Cum dezvolti un blog?

Home - Business - Cum dezvolti un blog?

Categories

Latest Posts

Cum dezvolti un blog?

Ai inceput sa scrii, esti entuziast, pui suflet in fiecare cuvant. Este esential sa iti stabilesti un ritm al postarilor si sa iti respecti propriul angajament. Cititorii/vizitatorii iti vor deveni fideli atunci cand se vor obisnui sa primeasca, cu regularitate, pastilele tale de intelepciune. Cand iti stabilesti acest ritm, trebuie sa fii cat se poate de realist si sa iei in calcul toate celelalte obligatii personale. Sunt studii si date statistice care iti vor indica in ce moment al saptamanii se citeste mai mult. Lucrurile nu merg de la sine, deoarece aceste statistici reprezinta o medie, iar un blogger ambitios trebuie sa isi acordeze propriul ritm cu ceea ce spun datele de piata.

Ritmicitatea trebuie sa devina o regula, iar stilul, o obligatie. Nu toti bloggerii sunt scriitori nedescoperiti, dar daca ai indoieli cu privire la corectitudinea gramaticala, termeni, expresii etc. poti sa apelezi la ajutor de specialitate. Obligatoriu! Cititorii/vizitatorii de calitate isi cunosc valoarea timpului personal.

Inainte de a incepe un blog se recomanda cateva lecturi de fond. Sa nu ii crezi pe sceptici, nu a trecut timpul lecturii si nici cel al culturii. Doar ca punctele de referinta s-au diversificat, iar oferta este asemenea unor nisipuri miscatoare. Exista lucrari si cursuri care te invata cum sa scrii. Cauta-le!

Cum promovezi si monetizezi un blog

Daca ai ajuns aici, esti departe. Inseamna ca ai vizitatori fideli care iti recunosc valoarea ideilor. Tot ei sunt cei care iti vor aprecia si subtilitatea strategiei de a te apropia de pestera lui Ali Baba. Nu ii agresa si nu le jigni nivelul de inteligenta, dar trebuie sa fii un pumn de fier intr-o manusa de catifea. Adica, sa le oferi un continut de calitate, intr-un ritm stabil, articole generaliste, dar mai ales articole cu subiecte de actualitate.

Cauta sa intelegi continutul unor termeni precum coduri de tracking, remarketing, promovare adventoriale, optimizare SEO, Adwords, promovare online, marketing digital. Specialistii iti pot detalia elemente esentiale pentru dezvoltarea blogului tau si pot sa iti ofere asistenta. Urmeaza-le sfatul!

Leave A Comment