Home - Mentenanta site

Mentenanta site

Pentru ca un website sa aiba o valoare bine definita, are nevoie in egala masura atat de administrare, mentenanta cat si de actualizarea informatiei. O informatie care nu se mai aplica in timp real, nu are cum sa genereze profit deoarece oamenii sunt absolut dezinteresati de ceva ce nu mai pot folosi azi, doar ieri.

Echipa Bloomberg IT va intampina cu drag si va ofera servicii profesionale de mentenanta site, care se adapteaza perfect profilului website-ului dumneavoastra.Mentenanta de baza se refera la securitatea si protectia website-ului care este absolut necesara dar si la actualizarea de continut ceea ce cuprinde modificari de texte si imagini dar si schimbarea structurii site-ului sau adaugarea de pagini noi.

De asemenea, noi va oferim asistenta tehnica cu privire la modalitatea de imbunatatire a website-ului in timp real. Costurile acestor servicii de mentenanta site sunt deosebit de atractive avand in vedere ca aveti posibilitatea sa optati si pentru abonamente lunare.

Iar pentru o mentenanta de performanta se recurge la administrarea bazei de date, implementarea de functii noi, optimizare SEO, programare web custom precum si verificarea functionalitatii acestui website. Printr-un site actualizat aveti ocazia sa transmiteti informatii corecte ce pot transforma un simplu vizitator intr-un colaborator pe temen lung, care este convins ca merita sa acceseze acea pagina in mod constant, pentru a fi mereu la curent cu noutatile care apar in mediul online.

Mentenanta site-ului se afla in legatura directa cu activitatea de administrare, deoarece aceste actiuni ajuta la actualizarea informatiilor si verificarea validitatii lor. Scopul acestor servicii este de a oferi vizitatorilor un set de informatii complete, conturandu-le in mod inedit cu ajutorul instrumentelor de marketing. Cu siguranta daca nu detineti un website nu va puteti promova brandul afacerii in mod util si nu puteti atrage atentia publicului asupra produsului sau serviciului comercializat in mediul online.

Prin serviciul de mentenanta oferim siguranta maxima site-ului dumneavoastra si il protejam de orice amenintari, evitand riscurile care pot aparea in multimedia. La cererea clientului il restauram si ii monitorizam in mod periodic gradul de performanta, optimizand rezultatele obtinute si aducand reale imbunatatiri. De asemenea, actualizam paginile de continut, adaugand informatii de calitate si integrand anumite elemente multimedia care ii ofera valoare adaugata si un plus de stil.

Administrare corecta

La Bloomberg IT aveti posibilitatea sa beneficiati de administrare corecta pentru ca aceasta actiune este responsabila de obtinerea succesului sau esecului in social media.

Printr-o simpla cautare pe Google se vor genera linkuri de actualitate ce furnizeaza continut nou, de calitate, ce este in masura sa aduca informatii practice si utile publicului interesat.

Si pentru ca ne dorim sa atingem un nivel marit de performanta in munca pe care o depunem zi de zi, conferim atentia binemeritata fiecarei etape de dezvoltare deoarece suntem constienti ca fiecare dintre acestea au o insemnatate aparte. Astfel ca analizam prioritatile si gandim de doua ori inainte de a lua o decizie deoarece succesul site-ului dumneavoastra depinde de modul in care noi actionam.

Echipa responsabila

Suntem o echipa responsabila si increzatoare ca putem realiza tot ceea ce ne-am propus iar clientii ocupa un loc extrem de important pentru noi, de aceea va asiguram ca aceasta colaborare va asigura succesul.

Noi suntem in masura sa evaluam corect mediul de securitate si sa identificam riscurile la care va supuneti, pentru a le putea inlatura fara nici o problema. Asadar, gasim alternative la elementele periculoase si facem tot posibilul de a creste securitatea site-ului. Nu ezitati sa ne contactati chiar acum pentru a beneficia de serviciul de mentenanta si a va bucura de rezultatele obtinute.