Home - Servicii Copywriting

Servicii Copywriting

Misiunea noastra

Cuvinte cu pasiune

Noi suntem cei care scriem cuvinte cu pasiune si le asezam cu maiestrie astfel incat cei interesati sa le citeasca cu drag si sa simta ceea ce vrem sa le transmitem. In acest fel avem certitudinea ca gandurile noastre transpunse in idei bine structurate au reusit sa trezeasca atentia  publicului si sa il faca interesat de ceea ce scriem si cum scriem.

Va oferim servicii copywriting, redactam articole unice, bine documentate, pe care le optimizam SEO intr-un mod eficient, toate acestea special create pentru necesitatile publicului larg care apeleaza la noi. Textele de prezentare si de promovare trebuie sa fie bine concepute si structurate astfel incat sa mentina atentia publicului, in sens contrar acesta va renunta sa continue sa le citeasca. Noi suntem specialistii care reusim sa surprindem ideea printr-o exprimare clara ceea ce confera unicitate website-ului.

Echipa Bloomberg IT este specializata in servicii copywriting pentru website-uri de prezentare si magazin online.Pentru o comunicare eficienta continutul textului trebuie sa fie accesibil si relevant publicului. Noi suntem in masura sa optimizam SEO orice text pentru a ajunge cu usurinta la publicul vizat. Comunicarea organizationala se divide in doua tipuri de continut : copywriting care se refera la textul de publicitate si content writing care inseamna creatie de continut textual.

Noi avem abilitatea de a redacta texte ce schimba perceptia vizitatorilor si ii transforma in reali cumparatori. Suntem atenti sa gasim cea mai buna conexiune intre design si text pentru ca vrem sa spunem povesti frumoase conturate de cuvinte ce dau expresivitate contextului.

Informatia este evidentiata cu ajutorul designului iar programarea pune in valoare continutul textual si faciliteaza conexiunea cu publicul. Pentru a avea un text ce impresioneaza inca de primele cuvinte trebuie sa surprindem idei si mesaje pe care sa le transformam in informatii concludente. Noi suntem in masura sa facem acest lucru si va garantam reusita. Alaturati-va si dumneavoastra sutelor de clienti complet multumiti de rezultatele obtinute, pentru care am scris texte impresionante si ireprosabile pentru diferite website-uri. Daca aveti nevoie de servicii copywriting noi reusim sa dam viata acestui concept si sa ne remarcam prin profesionalism si creativitate.

Stim ca strategiilor de comunicare ocupa un loc foarte important de aceea oferim atentia binemeritata subiectelor de comunicare precum si obiectivelor de marketing.Dupa ce finalizam articolele le publicam pe toate canalele si platformele unde mesajele de promovare primesc conotatii specifice si mentin atentia publicului tinta. Link-urile si cuvintele cheie ne ajuta sa optimizam SEO si sa ajungem la persoanele interesate de acele servicii sau produse pe care le promovam cat mai usor posibil. Acestea vor aparea in retele sociale sau in comunicate de presa unde accesului la informatie este deosebit de facil.

Serviciu de calitate

Atunci cand vine vorba despre servicii copywriting obiectivul nostru principal este acela de a reusi sa facem o conexiune directa intre postarile respective si public pentru a obtine un feed back pozitiv din partea clientilor

Textul de publicitate

Textul de publicitate trebuie sa contina informatii relevante pentru a intari convingerea clientului ca ceea ce spune este si adevarat. Pentru sa acesta sa fie scris in mod eficient este nevoie de documentare amanuntita si atentie maxima la detalii.

Elaborarea textului

Trebuie sa se simta si o autoritate textual cea care ii face pe clienti sa ia decizia de a cumpara in acel moment in care citeste acele randuri. Trebuie puse in valoare beneficiile produselor sau serviciilor intr-un mod inedit iar experienta si profesionalismul isi pun amprenta pe elaborarea textului.